top of page

Basket

Vastaamme TikTok-kanavan sisällöntuotattamisesta sekä hallinnasta.

Client

Basket

Year

2024

Platforms

  • TikTok

👋 Results

Tuloksia:


  • 1 403 uutta seuraajaa

  • 40 000 orgaanista katselukertaa

  • 2 300 tykkäystä

TikTok-markkinointi

Comments from users 📝

Challenge

Suomen Koripalloliitto halusi vahvistaa ja laajentaa läsnäoloaan TikTokissa, tavoitteenaan tavoittaa laajempi ja nuorempi yleisö sekä lisätä koripallon suosiota Suomessa. He tarvitsivat strategian, joka ei ainoastaan esittelisi lajin kauneutta ja dynaamisuutta, vaan myös aktivoisi ja sitouttaisi yhteisöä pitkäaikaisesti.

Solution

VSCY:n tiimi kehitti kattavan TikTok-sisällöntuotantostrategian Suomen Koripalloliitolle. Strategiaan sisältyi säännöllisen, monipuolisen ja interaktiivisen sisällön tuottaminen, joka kattaa kaiken huippuhetkistä ja pelaajahaastatteluista opetusvideoihin ja kulissien takaa -materiaaliin. Painotimme sisällössä koripallon iloa, yhteisöllisyyttä ja saavutettavuutta, mikä rohkaisi seuraajia osallistumaan keskusteluun ja jakamaan omaa koripallokokemustaan. Lisäksi hyödynsimme aktiivisesti TikTokin trendejä ja haasteita, jotta sisältö pysyisi relevanttina ja kiinnostavana.

Results

Tämän strategian myötä Suomen Koripalloliiton TikTok-tili @_basketballfinland on kokenut merkittävää kasvua sekä seuraajamäärässä että sitoutumisessa. Videot ovat saavuttaneet laajan yleisön, keräten tuhansia katselukertoja, tykkäyksiä ja kommentteja, mikä on lisännyt koripallon näkyvyyttä ja suosiota Suomessa. Aktiivinen ja jatkuva sisällöntuotanto on rakentanut vahvan yhteisön, joka ei vain seuraa sisältöä, vaan myös osallistuu aktiivisesti koripallokeskusteluun. Tämä menestys vahvistaa VSCY:n kykyä luoda ja toteuttaa tehokkaita sosiaalisen median strategioita, jotka tukevat asiakkaidemme tavoitteita ja edistävät heidän brändinsä kasvua.

Other projects

🔥 COMING SOON🔥

🔥 COMING SOON🔥

🔥 COMING SOON🔥

Other projects

VSCY SIVU PROJEKTIT (4).png

Biorex

BioRex Cinemas is the second largest cinema chain in Finland.

TikTok-toimisto 2024 (3).png

Koti Puhtaaksi

See what Koti Purtaa doesksi Oy's development director has something to say...

REDI Kauppakeskus.png

Kauppakeskus REDI

The most followed shopping center in Finland.

Results together

Severi Saari VSCY

Severi Saari

CEO

severi.saari@vscy.fi

+358 40 539 7111

Patrik Dahlman

Severi Saari

CEO

severi.saari@vscy.fi

+358 40 539 7111

bottom of page