top of page

Finnish Esports League

Client

Finnish Esports League

Year

2022

Platforms

  • Discord

  • Twitch

  • Instagram

  • TikTok

👋 Results

TikTok-markkinointi

Comments from users 📝

Challenge

Finnish Esports League (FEL), tunnettu esports-toimija Suomessa, pyrki luomaan yhden ensimmäisistä Fortnite-turnauksista maassa, ja vieläpä mittakaavassa, joka olisi virallinen SM-kilpailu. FEL:in tavoitteena oli tuottaa paitsi kilpailullisesti jännittävä, myös teknisesti saumaton ja laajalle yleisölle näkyvä tapahtuma. Lisäksi oli tärkeää saavuttaa sekä nykyiset esports-fanit että houkutella uusia katsojia ja pelaajia mukaan.

Solution

Lähdimme innostuneena mukaan toteuttamaan FEL:in visiota. Vastasimme turnauksen järjestelyistä alusta loppuun: suunnittelusta, teknisestä toteutuksesta, markkinoinnista sekä live-lähetyksistä. Panostimme erityisesti turnauksen virtuaaliseen näkyvyyteen ja pelaajakokemuksen saumattomuuteen, sekä varmistimme, että markkinointistrategiamme tavoitti niin vakiintuneen esports-yhteisön kuin uudet, potentiaaliset fanitkin.

Results

Yhteistyömme FEL:in kanssa kantoi hedelmää. Fortnite-turnaus paitsi tavoitti laajan yleisön sekä osallistujien että katsojien muodossa, se myös nosti Suomen esports-skeneä uudelle tasolle, tarjoten kotimaisille pelaajille upean areenan näyttää taitonsa. 


Live-lähetykset saivat kiitosta sekä ammattimaisuudestaan että viihdearvostaan, ja markkinointitoimenpiteemme auttoivat tuomaan tapahtumalle laajaa huomiota niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin. Odotamme innolla seuraavia projekteja yhdessä FEL:in kanssa ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme tarjotaksemme entistäkin elämyksellisempiä esports-tapahtumia tulevaisuudessa.

Other projects

Other projects

VSCY SIVU PROJEKTIT (4).png

Biorex

BioRex Cinemas is the second largest cinema chain in Finland.

TikTok-toimisto 2024 (3).png

Koti Puhtaaksi

See what Koti Purtaa doesksi Oy's development director has something to say...

REDI Kauppakeskus.png

Kauppakeskus REDI

The most followed shopping center in Finland.

Results together

Severi Saari VSCY

Severi Saari

CEO

severi.saari@vscy.fi

+358 40 539 7111

Patrik Dahlman

Severi Saari

CEO

severi.saari@vscy.fi

+358 40 539 7111

bottom of page