top of page

Helsingin kaupunki

Client

Helsingin kaupunki

Year

2022

Platforms

  • Discord

  • Twitch

  • Instagram

  • TikTok

👋 Results

TikTok-markkinointi

Comments from users 📝

Challenge

Helsingin kaupunki näki potentiaalin yhdistää helsinkiläiset pelaajat digitaalisen alustan kautta, ja halusi luoda massiivisen e-urheiluturnauksen, johon osallistuisi yli 3500 pelaajaa kaupungin alueelta. Tärkeitä elementtejä olivat osallistavuus, yhteisöllisyyden luominen, sekä tietysti turnauksen sujuvuus ja pelaajien viihtyvyys. Helsingin kaupunki halusi myös, että tapahtuma näkyisi laajasti eri sosiaalisen median alustoilla ja tavoittaisi nuoret aikuiset ja nuorison tehokkaasti.

Solution

VSCY astui rohkeasti areenalle yhdessä Helsingin kaupungin kanssa, järjestämällä massiivisen, virtuaalisen e-urheiluturnauksen. Otimme käyttöömme alustat, kuten Discord turnauksen organisointiin ja kommunikointiin, Twitch live-streamaukseen ja interaktiivisuuteen, sekä Instagram ja TikTok viestintään ja markkinointiin. Työstimme huolella strategian, joka yhdisti nämä alustat sulavasti, varmistaen tapahtuman näkyvyyden ja sujuvuuden kaikissa vaiheissa.

Results

Hankkeemme Helsingin kaupungin kanssa kukoisti, tuoden yhteen tuhansia pelaajia ja luoden dynaamisen ja jännittävän turnaustapahtuman. Alustojen valinta ja integrointi mahdollistivat laajan yleisön tavoittamisen ja osallistamisen, mikä näkyi vahvasti erityisesti nuorempien käyttäjädemografioiden aktiivisuudessa. Tapahtuma saavutti myös laajan näkyvyyden sosiaalisessa mediassa, lisäten yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta pelaajien keskuudessa. Jatkamme innolla yhteistyötä Helsingin kaupungin kanssa, kehittäen uusia ideoita ja konsepteja tulevia digitaalisia tapahtumia varten.

Other projects

Other projects

VSCY SIVU PROJEKTIT (4).png

Biorex

BioRex Cinemas is the second largest cinema chain in Finland.

TikTok-toimisto 2024 (3).png

Koti Puhtaaksi

See what Koti Purtaa doesksi Oy's development director has something to say...

REDI Kauppakeskus.png

Kauppakeskus REDI

The most followed shopping center in Finland.

Results together

Severi Saari VSCY

Severi Saari

CEO

severi.saari@vscy.fi

+358 40 539 7111

Patrik Dahlman

Severi Saari

CEO

severi.saari@vscy.fi

+358 40 539 7111

bottom of page