top of page

Skiffer

Vastaamme Skifferin sosiaalisen median markkinoinnista täysin. Hallinnoimme heidän läsnäoloaan TikTokissa, YouTubessa, Instagramissa ja Facebookissa.

Client

Skiffer

Year

2024

Platforms

  • TikTok

  • Instagram

  • Facebook

  • Youtube

👋 Results

Coming soon..

TikTok-markkinointi

Comments from users 📝

Challenge

Haasteena oli, että Skiffer halusi laajentaa digitaalista jalanjälkeään ja sitouttaa yleisöä TikTokissa, tavoitteenaan houkutella uusia asiakkaita ja vahvistaa bränditietoisuutta. He etsivät keinoa esitellä ravintolansa ainutlaatuista tunnelmaa ja herkullista ruokatarjontaansa tavalla, joka resonoi erityisesti nuoremman yleisön kanssa.

Solution

Ratkaisuksi VSCY:n tiimi suunnitteli yksilöllisen TikTok-strategian Skifferille. Tämä strategia pohjautui houkuttelevan ja monimuotoisen sisällön luomiseen, joka heijasti Skifferin rentoa ilmapiiriä ja korkealaatuista ruokaa. Strategiaan kuului erilaisten videoiden tuottaminen, kuten resepti- ja "behind-the-scenes" -sisältö, sekä hauskat ja vuorovaikutteiset haasteet, jotka kutsuivat yleisöä osallistumaan. Tavoitteena oli tehdä Skifferin TikTok-tilistä paikka, jossa yleisö voi kokea ravintolan ainutlaatuisuuden ja yhteisöllisyyden, vaikka etänä.

Results

Tuloksena Skifferin TikTok-tili @skifferrestaurant on kohonnut uudelle tasolle. Videot ovat saaneet runsaasti huomiota, keräten tuhansia katselukertoja ja aktiivista vuorovaikutusta, mikä on merkittävästi lisännyt ravintolan näkyvyyttä ja kiinnostavuutta. Tämä dynaaminen lähestymistapa sisällöntuotantoon on paitsi vahvistanut Skifferin brändi-identiteettiä, myös luonut alustan, jossa asiakkaat voivat tutustua ravintolan tarjontaan ja kulttuuriin uudella ja innostavalla tavalla. VSCY:n toteuttama strategia on osoittautunut tehokkaaksi tavaksi rakentaa yhteisöä ja sitouttaa asiakkaita pitkällä tähtäimellä.

Other projects

Other projects

VSCY SIVU PROJEKTIT (4).png

Biorex

BioRex Cinemas is the second largest cinema chain in Finland.

TikTok-toimisto 2024 (3).png

Koti Puhtaaksi

See what Koti Purtaa doesksi Oy's development director has something to say...

REDI Kauppakeskus.png

Kauppakeskus REDI

The most followed shopping center in Finland.

Results together

Severi Saari VSCY

Severi Saari

CEO

severi.saari@vscy.fi

+358 40 539 7111

Patrik Dahlman

Severi Saari

CEO

severi.saari@vscy.fi

+358 40 539 7111

bottom of page