top of page

Kunnat

VSCY:n asiantuntijatiimi ymmärtää syvällisesti julkisen sektorin viestinnän tarpeet ja haasteet. Meidän räätälöidyt sisällöntuotanto- ja viestintäpalvelut auttavat kuntaasi kommunikoimaan selkeästi ja tehokkaasti asukkaille ja sidosryhmille.

Sisällöntuotanto ja viestintä

Kunnan viestinnän onnistuminen vaatii tarkkaa suunnittelua ja laadukasta toteutusta. Oli kyseessä sitten verkkosivuston sisällön päivitys, sosiaalisen median strategia tai tiedotteiden laatiminen, meidän tiimimme tuottaa selkeää, saavutettavaa ja kohdennettua sisältöä, joka resonoi asukkaita ja edistää aktiivista osallistumista. Palvelumme kattavat laajasti eri viestinnän osa-alueet, myös kriisiviestinnän ja maineenhallinnan, varmistaen, että kuntasi viesti välittyy oikein kaikissa tilanteissa.

Toimintatapamme

Me VSCY:ssä otamme huomioon kunnan yksilölliset tavoitteet ja tarpeet viestinnässä ja sisällöntuotannossa. Yhdistämme strategisen suunnittelun ja viestinnän parhaat käytännöt luodaksemme vaikuttavaa ja mittaustuloksiin pohjautuvaa kommunikaatiota. Tiimimme työskentelee tiiviisti yhteistyössä kuntasi eri toimijoiden kanssa varmistaaksemme, että viestintästrategiamme on integroitu ja kattaa kaikki tarvittavat alueet. Meidän tavoitteenamme on tuottaa sisältöä, joka ei ainoastaan informoi, vaan myös rakentaa luottamusta ja edistää positiivista kuvaa kunnastasi.

Ota yhteyttä

Aaron Vihersola,

Chief Marketing Officer

Aaron.vihersola@vscy.fi

+358 44 0330 544

bottom of page