top of page

Harkitsetko TikTokin aloittamista? Lue kuinka säästät aikaa ja rahaa

Ulkoistamalla TikTok sisällöntuotannon pystyt säästämään aikaa ja rahaa yrityksellesi. Useat yritykset eivät ole vielä uskaltaneet lähteä mukaan TikTokkiin, joka mahdollistaa edelläkävijöille kilpailuedun.


Harkitsetko TikTokin aloittamista? Näillä vinkeillä säästät aikaa ja rahaa.

Ulkoistamalla sisällöntuotannon VSCY:lle säästät aikaa ja rahaa. Huolehdimme prosessin jokaisesta askeleesta. Pitkillä rekrytointiprosesseilla ja kustannuksilla hidastat TikTokin aloittamista noin 1-3 kuukaudella. Tämän ajanjakson aikana yrityksesi olisi voinut kasvaa avullamme 10 000 seuraajaan TikTokissa.


Alta löydät listan, joka auttaa kuvaamaan vaihtoehtoja, joita yritykselläsi on TikTokin suhteen.


#1 - Pitkä rekrytointiprosessi


Kuvittele, että rekrytointi voi kestää yli kaksi kuukautta. Mikäli, yrityksesi haluaa maksimoida tulokset, niin "oikean" henkilön löytäminen vastaamaan yrityksesi TikTok-alustasta ei ole tehokasta. Avaimet käteen -ratkaisullamme pystymme aloittamaan yrityksellesi sisällöntuotannon jopa 5 päivän sisällä. Tämä mahdollistaa yrityksellesi nopean aloittamisen ja kilpailuedun varmistamisen.


#2 - Hyödynnä budjetti järkevästi


Rekrytointipalveluiden hinnoittelu vaihtelee vahvasti yritysten välillä, mutta sopivan henkilön rekrytointi hinta on noin 5000 - 15.000 euron välillä. Kyseillä hinnalla yrityksenne saisi lähes 3 kuukauden pilotointijakson VSCY:n avulla. Kyseiseen hintahaarukkaan kuuluisi: Profiilin rakentaminen, optimointi, täysi sisällöntuotanto sekä muutaman sopivan vaikuttajan vierailu videoissa. Kumpi on sinusta järkevämpi valinta?


#3 - Suuret laivat kääntyvät hitaasti


Suurilla yrityksillä päätöksen teko on hidasta. Varsinkin, kun kyseessä on jotain uutta ja vierasta. Aika, joka kuluu päätöksen tekoon sekä mahdolliseen rekrytointiin, puskee TikTokin aloittamista monella kuukaudella. Tämä ajanjakson aikana mahdolliset kilpailijat voivat alkaa tuottamaan sisältöä TikTokissa ja hyödyntämään etulyöntiasemaa.

Kun yrityksellä on mahdollisuus hyödyntää ensimmäisen toimijan etua, niin minun korvaani se kuulostaa helpoimmalta ja järkevimmältä ratkaisulta.


Minkä takia suosittelemme VSCY:n palvelua?

VSCY mahdollistaa yrityksellesi avaimet käteen -ratkaisun, jolla ulkoistatte täysin suunnittelun ja sisällöntuotannon meille. Yrityksenne säästyy pitkiltä rekrytoinneilta ja niiden kustannuksilta. Varaa kalenteristani aika, joka sopii sinulle ja keskustellaan asiasta lisää! Mukavaa alkavaa viikkoa! -SSComments


bottom of page