top of page

Mainonnan voima TikTokissa: Kuinka maksimoida sijoitetun pääoman tuottoprosentti

Tiedämme, kuinka tärkeää on maksimoida sijoitetun pääoman tuotto (ROI) mainonnassa. TikTokin kaltaisten sosiaalisen median alustojen nousun myötä yritykset ovat voineet tavoittaa uusia yleisöjä ja kasvattaa myyntiä enemmän, kuin koskaan ennen. Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miksi TikTok-mainonta on tehokasta sekä käymme läpi muutamia onnistuneita kampanjoita.


TikTok-mainonta Suomi

TikTokista on tullut yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista viime vuosina. Sillä on yli 800 miljoonaa aktiivista käyttäjää maailmanlaajuisesti, mikä tekee siitä ihanteellisen alustan yrityksille, jotka haluavat tavoittaa laajan yleisön. Sovelluksen avulla yritykset voivat myös kohdistaa tiettyihin kohderyhmiin; iän, sijainnin, kiinnostuksen kohteiden ja muiden perusteella. Tämä tarkoittaa, että brändit voivat saada viestinsä perille nopeasti ja kustannustehokkaasti.

TikTok-mainonta tarjoaa myös monia etuja muihin digitaalisen markkinoinnin muotoihin verrattuna. Ensinnäkin mainokset ovat suhteellisen halpoja verrattuna muihin verkkomainonnan muotoihin, kuten hakukoneoptimointiin tai klikkauskohtaisiin kampanjoihin. Lisäksi mainonta TikTokissa ei vaadi pitkäaikaisia ​​sitoumuksia – voit aloittaa tai lopettaa kampanjasi milloin tahansa. Lopuksi, koska suurin osa käyttäjistä käyttää TikTokkia puhelimilla pöytätietokoneiden sijaan, he todennäköisemmin reagoivat mainoksiin, joita näkevät. Tämä tarkoittaa korkeampaa klikkausprosenttia sekä parempaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia.


TikTok-mainonta Hintavertailu

CPM on huomattavasti edullisin TikTokissa.

Havainnollistaaksemme mainonnan tehoa TikTokissa, tarkastellaan kahta esimerkkiä, jotka onnistuivat saavuttamaan korkea ROI:n.

1) Kauneusbrändi Glossier käytti sponsoroitua videosisältöä, jossa vaikuttajat kertovat tuotteistaan, lisätäkseen bränditietoisuutta 18-24-vuotiaiden nuorten naisten keskuudessa. Glossier keskittyi kohderyhmään, jotka olivat kiinnostuneita kauneustuotteista, mutta eivät olleet vielä kuulleet Glossierista. Pelkästään tämän kampanjan kautta Glossier sai yli 200 000 uutta seuraajaa vain kolmessa viikossa. Kampanjalla saavutettiin myös huikea 7-kertainen mainostuotto.


2) Toinen esimerkki on Chipotle Mexican Grill, joka järjesti mainoskampanjan, joka sisälsi käyttäjien luomia videoita, joissa ihmiset nauttivat ruoasta luovilla tavoilla (esim. syövät tacoja joogan aikana). Kampanja keräsi yli 6 miljoonaa katselukertaa 24 tunnin sisällä ja lisäsi sitoutumista 40%. Tämä johti lopulta Chipotle:n myynnin kasvuun 20% edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna – toinen loistava esimerkki onnistuneesta mainonnasta TikTokissa!


Yhteenvetona voidaan todeta, että jos etsit edullista tapaa tavoittaa suuren yleisön nopeasti ja tehokkaasti, TikTok-mainonnan tulisi ehdottomasti olla osa strategiaasi! Hyödyntämällä sen ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten kohdistusominaisuuksia ja alhaista näyttökertakohtaista hintaa, voit helposti maksimoida sijoitetun pääoman tuottoprosentin – kuten nämä kaksi yllä olevaa esimerkkiä osoittavat! Maksimoi tulos TikTokissa ja varaa tapaaminen ilmaiseen konsultointiin.

Comments


bottom of page