top of page

Työkulttuuri: Yhdessä voittajiksi Tough Viking Helsinki -kilpailussa


Johdanto

Työkulttuuri on yksi tärkeimmistä tekijöistä yrityksen menestyksessä, ja me VSCY:ssä otamme sen vakavasti. Yksi tapa, jolla näytämme tämän, on osallistumalla erilaisiin tiimipohjaisiin aktiviteetteihin, kuten Tough Viking Helsinki -estejuoksukilpailuun.


Tough Viking Helsinki: Mikä se on?

Tough Viking on yksi Suomen alkuperäisimmistä ja Helsingin suurimmista estejuoksukilpailuista. Kilpailu sisältää 10 kilometrin matkan ja yli 25 estettä. Se on mahdollista kilpailla joko tiimeissä tai yksilöinä, mutta tiimeissä kilpailevat saavat myös yksilöllisen ajan.Tiimimme suoritus

Meidän tiimimme suoriutui kilpailusta erinomaisesti, tehden sen 1 tunnissa ja 30 minuutissa. Tämä ei ole vain osoitus fyysisestä kuntoilustamme, vaan myös siitä, kuinka hyvin työskentelemme yhdessä kohti yhteistä tavoitetta.Mitä se kertoo työkulttuuristamme?


Yhteistyö

Yksi tärkeimmistä arvoistamme on yhteistyö. Tough Viking -kilpailu osoitti, kuinka tärkeää on pystyä luottamaan toisiimme haastavissa tilanteissa.


Sisukkuus

Suomalaisena yrityksenä arvostamme sisukkuutta, ja se näkyi kilpailussa. Ei ole väliä kuinka vaikeita esteet olivat; me selvisimme niistä yhdessä.


Tavoitteellisuus

Olemme tavoitteellinen yritys, ja se näkyy kaikessa mitä teemme. Kilpailu oli vain yksi esimerkki siitä, kuinka asetamme itsellemme korkeat tavoitteet ja pyrimme saavuttamaan ne.


 

Tough Viking Helsinki -kilpailu oli erinomainen tilaisuus näyttää, mitä työkulttuurimme todella merkitsee. Se ei ole vain sanoja paperilla, vaan se on jotain, jonka elämme päivittäin. Olemme ylpeitä tiimistämme ja siitä, kuinka hyvin suoriuduimme kilpailussa. Odotamme innolla tulevia haasteita.

Comments


bottom of page