top of page

Basket

Vastaamme TikTok-kanavan sisällöntuotattamisesta sekä hallinnasta.

Asiakas

Basket

Vuosi

2024

Alustat

  • TikTok

👋 Tuloksia

Tuloksia:


  • 1 403 uutta seuraajaa

  • 40 000 orgaanista katselukertaa

  • 2 300 tykkäystä

TikTok-markkinointi

Kommentteja käyttäjiltä 📝

Haaste

Suomen Koripalloliitto halusi vahvistaa ja laajentaa läsnäoloaan TikTokissa, tavoitteenaan tavoittaa laajempi ja nuorempi yleisö sekä lisätä koripallon suosiota Suomessa. He tarvitsivat strategian, joka ei ainoastaan esittelisi lajin kauneutta ja dynaamisuutta, vaan myös aktivoisi ja sitouttaisi yhteisöä pitkäaikaisesti.

Ratkaisu

VSCY:n tiimi kehitti kattavan TikTok-sisällöntuotantostrategian Suomen Koripalloliitolle. Strategiaan sisältyi säännöllisen, monipuolisen ja interaktiivisen sisällön tuottaminen, joka kattaa kaiken huippuhetkistä ja pelaajahaastatteluista opetusvideoihin ja kulissien takaa -materiaaliin. Painotimme sisällössä koripallon iloa, yhteisöllisyyttä ja saavutettavuutta, mikä rohkaisi seuraajia osallistumaan keskusteluun ja jakamaan omaa koripallokokemustaan. Lisäksi hyödynsimme aktiivisesti TikTokin trendejä ja haasteita, jotta sisältö pysyisi relevanttina ja kiinnostavana.

Tulokset

Tämän strategian myötä Suomen Koripalloliiton TikTok-tili @_basketballfinland on kokenut merkittävää kasvua sekä seuraajamäärässä että sitoutumisessa. Videot ovat saavuttaneet laajan yleisön, keräten tuhansia katselukertoja, tykkäyksiä ja kommentteja, mikä on lisännyt koripallon näkyvyyttä ja suosiota Suomessa. Aktiivinen ja jatkuva sisällöntuotanto on rakentanut vahvan yhteisön, joka ei vain seuraa sisältöä, vaan myös osallistuu aktiivisesti koripallokeskusteluun. Tämä menestys vahvistaa VSCY:n kykyä luoda ja toteuttaa tehokkaita sosiaalisen median strategioita, jotka tukevat asiakkaidemme tavoitteita ja edistävät heidän brändinsä kasvua.

Työmme jälkeä

🔥 COMING SOON🔥

🔥 COMING SOON🔥

🔥 COMING SOON🔥

Muut projektit

VSCY SIVU PROJEKTIT (4).png

Biorex

BioRex Cinemas on Suomen toiseksi suurin elokuvateatteriketju.

TikTok-toimisto 2024 (3).png

Koti Puhtaaksi

Katso mitä Koti Puhtaaksi Oy:n kehitysjohtajalla on sanottavaa...

REDI Kauppakeskus.png

Kauppakeskus REDI

Suomen seuratuin kauppakeskus.

Tuloksia yhdessä

Severi Saari VSCY

Severi Saari

CEO

severi.saari@vscy.fi

+358 40 539 7111

Patrik Dahlman

Patrik Dahlman

COO

patrik.dahlman@vscy.fi

+358 44 262 0199

bottom of page