top of page

Finnish Esports League

Asiakas

Finnish Esports League

Vuosi

2022

Alustat

  • Discord

  • Twitch

  • Instagram

  • TikTok

👋 Tuloksia

TikTok-markkinointi

Kommentteja käyttäjiltä 📝

Haaste

Finnish Esports League (FEL), tunnettu esports-toimija Suomessa, pyrki luomaan yhden ensimmäisistä Fortnite-turnauksista maassa, ja vieläpä mittakaavassa, joka olisi virallinen SM-kilpailu. FEL:in tavoitteena oli tuottaa paitsi kilpailullisesti jännittävä, myös teknisesti saumaton ja laajalle yleisölle näkyvä tapahtuma. Lisäksi oli tärkeää saavuttaa sekä nykyiset esports-fanit että houkutella uusia katsojia ja pelaajia mukaan.

Ratkaisu

Lähdimme innostuneena mukaan toteuttamaan FEL:in visiota. Vastasimme turnauksen järjestelyistä alusta loppuun: suunnittelusta, teknisestä toteutuksesta, markkinoinnista sekä live-lähetyksistä. Panostimme erityisesti turnauksen virtuaaliseen näkyvyyteen ja pelaajakokemuksen saumattomuuteen, sekä varmistimme, että markkinointistrategiamme tavoitti niin vakiintuneen esports-yhteisön kuin uudet, potentiaaliset fanitkin.

Tulokset

Yhteistyömme FEL:in kanssa kantoi hedelmää. Fortnite-turnaus paitsi tavoitti laajan yleisön sekä osallistujien että katsojien muodossa, se myös nosti Suomen esports-skeneä uudelle tasolle, tarjoten kotimaisille pelaajille upean areenan näyttää taitonsa. 


Live-lähetykset saivat kiitosta sekä ammattimaisuudestaan että viihdearvostaan, ja markkinointitoimenpiteemme auttoivat tuomaan tapahtumalle laajaa huomiota niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin. Odotamme innolla seuraavia projekteja yhdessä FEL:in kanssa ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme tarjotaksemme entistäkin elämyksellisempiä esports-tapahtumia tulevaisuudessa.

Työmme jälkeä

Muut projektit

VSCY SIVU PROJEKTIT (4).png

Biorex

BioRex Cinemas on Suomen toiseksi suurin elokuvateatteriketju.

TikTok-toimisto 2024 (3).png

Koti Puhtaaksi

Katso mitä Koti Puhtaaksi Oy:n kehitysjohtajalla on sanottavaa...

REDI Kauppakeskus.png

Kauppakeskus REDI

Suomen seuratuin kauppakeskus.

Tuloksia yhdessä

Severi Saari VSCY

Severi Saari

CEO

severi.saari@vscy.fi

+358 40 539 7111

Patrik Dahlman

Patrik Dahlman

COO

patrik.dahlman@vscy.fi

+358 44 262 0199

bottom of page