top of page

Helsingin kaupunki

Asiakas

Helsingin kaupunki

Vuosi

2022

Alustat

  • Discord

  • Twitch

  • Instagram

  • TikTok

👋 Tuloksia

TikTok-markkinointi

Kommentteja käyttäjiltä 📝

Haaste

Helsingin kaupunki näki potentiaalin yhdistää helsinkiläiset pelaajat digitaalisen alustan kautta, ja halusi luoda massiivisen e-urheiluturnauksen, johon osallistuisi yli 3500 pelaajaa kaupungin alueelta. Tärkeitä elementtejä olivat osallistavuus, yhteisöllisyyden luominen, sekä tietysti turnauksen sujuvuus ja pelaajien viihtyvyys. Helsingin kaupunki halusi myös, että tapahtuma näkyisi laajasti eri sosiaalisen median alustoilla ja tavoittaisi nuoret aikuiset ja nuorison tehokkaasti.

Ratkaisu

VSCY astui rohkeasti areenalle yhdessä Helsingin kaupungin kanssa, järjestämällä massiivisen, virtuaalisen e-urheiluturnauksen. Otimme käyttöömme alustat, kuten Discord turnauksen organisointiin ja kommunikointiin, Twitch live-streamaukseen ja interaktiivisuuteen, sekä Instagram ja TikTok viestintään ja markkinointiin. Työstimme huolella strategian, joka yhdisti nämä alustat sulavasti, varmistaen tapahtuman näkyvyyden ja sujuvuuden kaikissa vaiheissa.

Tulokset

Hankkeemme Helsingin kaupungin kanssa kukoisti, tuoden yhteen tuhansia pelaajia ja luoden dynaamisen ja jännittävän turnaustapahtuman. Alustojen valinta ja integrointi mahdollistivat laajan yleisön tavoittamisen ja osallistamisen, mikä näkyi vahvasti erityisesti nuorempien käyttäjädemografioiden aktiivisuudessa. Tapahtuma saavutti myös laajan näkyvyyden sosiaalisessa mediassa, lisäten yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta pelaajien keskuudessa. Jatkamme innolla yhteistyötä Helsingin kaupungin kanssa, kehittäen uusia ideoita ja konsepteja tulevia digitaalisia tapahtumia varten.

Työmme jälkeä

Muut projektit

VSCY SIVU PROJEKTIT (4).png

Biorex

BioRex Cinemas on Suomen toiseksi suurin elokuvateatteriketju.

TikTok-toimisto 2024 (3).png

Koti Puhtaaksi

Katso mitä Koti Puhtaaksi Oy:n kehitysjohtajalla on sanottavaa...

REDI Kauppakeskus.png

Kauppakeskus REDI

Suomen seuratuin kauppakeskus.

Tuloksia yhdessä

Severi Saari VSCY

Severi Saari

CEO

severi.saari@vscy.fi

+358 40 539 7111

Patrik Dahlman

Patrik Dahlman

COO

patrik.dahlman@vscy.fi

+358 44 262 0199

bottom of page