top of page

Skiffer

Vastaamme Skifferin sosiaalisen median markkinoinnista täysin. Hallinnoimme heidän läsnäoloaan TikTokissa, YouTubessa, Instagramissa ja Facebookissa.

Asiakas

Skiffer

Vuosi

2024

Alustat

  • TikTok

  • Instagram

  • Facebook

  • Youtube

👋 Tuloksia

Coming soon..

TikTok-markkinointi

Kommentteja käyttäjiltä 📝

Haaste

Haasteena oli, että Skiffer halusi laajentaa digitaalista jalanjälkeään ja sitouttaa yleisöä TikTokissa, tavoitteenaan houkutella uusia asiakkaita ja vahvistaa bränditietoisuutta. He etsivät keinoa esitellä ravintolansa ainutlaatuista tunnelmaa ja herkullista ruokatarjontaansa tavalla, joka resonoi erityisesti nuoremman yleisön kanssa.

Ratkaisu

Ratkaisuksi VSCY:n tiimi suunnitteli yksilöllisen TikTok-strategian Skifferille. Tämä strategia pohjautui houkuttelevan ja monimuotoisen sisällön luomiseen, joka heijasti Skifferin rentoa ilmapiiriä ja korkealaatuista ruokaa. Strategiaan kuului erilaisten videoiden tuottaminen, kuten resepti- ja "behind-the-scenes" -sisältö, sekä hauskat ja vuorovaikutteiset haasteet, jotka kutsuivat yleisöä osallistumaan. Tavoitteena oli tehdä Skifferin TikTok-tilistä paikka, jossa yleisö voi kokea ravintolan ainutlaatuisuuden ja yhteisöllisyyden, vaikka etänä.

Tulokset

Tuloksena Skifferin TikTok-tili @skifferrestaurant on kohonnut uudelle tasolle. Videot ovat saaneet runsaasti huomiota, keräten tuhansia katselukertoja ja aktiivista vuorovaikutusta, mikä on merkittävästi lisännyt ravintolan näkyvyyttä ja kiinnostavuutta. Tämä dynaaminen lähestymistapa sisällöntuotantoon on paitsi vahvistanut Skifferin brändi-identiteettiä, myös luonut alustan, jossa asiakkaat voivat tutustua ravintolan tarjontaan ja kulttuuriin uudella ja innostavalla tavalla. VSCY:n toteuttama strategia on osoittautunut tehokkaaksi tavaksi rakentaa yhteisöä ja sitouttaa asiakkaita pitkällä tähtäimellä.

Työmme jälkeä

Muut projektit

VSCY SIVU PROJEKTIT (4).png

Biorex

BioRex Cinemas on Suomen toiseksi suurin elokuvateatteriketju.

TikTok-toimisto 2024 (3).png

Koti Puhtaaksi

Katso mitä Koti Puhtaaksi Oy:n kehitysjohtajalla on sanottavaa...

REDI Kauppakeskus.png

Kauppakeskus REDI

Suomen seuratuin kauppakeskus.

Tuloksia yhdessä

Severi Saari VSCY

Severi Saari

CEO

severi.saari@vscy.fi

+358 40 539 7111

Patrik Dahlman

Patrik Dahlman

COO

patrik.dahlman@vscy.fi

+358 44 262 0199

bottom of page