top of page

Weekend Festival

Asiakas

Weekend Festival

Vuosi

2022

Alustat

  • TikTok

  • Instagram

👋 Tuloksia

TikTok-markkinointi

Kommentteja käyttäjiltä 📝

Haaste

Weekend Festival, yksi Pohjois-Euroopan suurimmista elektronisen tanssimusiikin festivaaleista, halusi tarjota kävijöilleen enemmän kuin pelkän musiikkielämyksen. Festivaalin järjestäjät toivoivat luovansa paikan, jossa osallistujat voisivat paitsi nauttia musiikista, myös osallistua erilaisiin aktiviteetteihin ja rentoutua mukavassa ympäristössä, lisäten näin festivaalin vetovoimaa ja monipuolisuutta.

Ratkaisu

VSCY:n tiimi yhteistyössä Weekend Festivalin kanssa suunnitteli ja toteutti useita osallistavia aktiviteetteja sekä rauhallisen chill lounge -alueen festivaalivieraille. Aktiviteetit olivat suunnattu eri ikäisille ja eri mielenkiinnon kohteille, kun taas lounge tarjosi paikan, jossa väsyneet festivaalikävijät saattoivat rentoutua ja ladata akkujaan kesken vilkkaan festivaalipäivän. Me keskityimme luomaan mukavan ja virkistävän kokemuksen, joka tasapainottaisi festivaalin energisen tunnelman ja antaisi kävijöille mahdollisuuden kokea festivaali monipuolisesti.

Tulokset

Projektimme Weekend Festivalin kanssa oli menestys. Aktiviteetit ja chill lounge olivat suosittuja lisäyksiä tapahtumaan, tuoden kävijöille kaivattua vaihtelua ja lisäarvoa festivaalikokemukseen. Kävijät arvostivat mahdollisuutta osallistua erilaisiin toimintoihin ja nauttia rentouttavasta hetkestä lounge-alueella, mikä lopulta edisti positiivista kokemusta ja palaute oli erinomaista. Tulevaisuudessa jatkamme yhteistyötä festivaalijärjestäjien kanssa, parantaen ja laajentaen tarjoamiamme palveluita ja kokemuksia festivaalivieraille.

Työmme jälkeä

Muut projektit

VSCY SIVU PROJEKTIT (4).png

Biorex

BioRex Cinemas on Suomen toiseksi suurin elokuvateatteriketju.

TikTok-toimisto 2024 (3).png

Koti Puhtaaksi

Katso mitä Koti Puhtaaksi Oy:n kehitysjohtajalla on sanottavaa...

REDI Kauppakeskus.png

Kauppakeskus REDI

Suomen seuratuin kauppakeskus.

Tuloksia yhdessä

Severi Saari VSCY

Severi Saari

CEO

severi.saari@vscy.fi

+358 40 539 7111

Patrik Dahlman

Patrik Dahlman

COO

patrik.dahlman@vscy.fi

+358 44 262 0199

bottom of page