top of page

West Ham United

Vastasimme yhteistyön markkinoinnista täysin.

Asiakas

West Ham United

Vuosi

2024

Alustat

  • TikTok

  • Instagram

  • Facebook

  • Youtube

👋 Tuloksia

Tämä monikanavainen videokampanja keräsi laajaa huomiota ja aktiivista osallistumista, saavuttaen tuhansia katselukertoja ja positiivista vuorovaikutusta molempien brändien sosiaalisen median kanavissa.

TikTok-markkinointi

Kommentteja käyttäjiltä 📝

Haaste

WellO2 ja West Ham United yhdistivät voimansa ainutlaatuisessa yhteistyössä, jonka tavoitteena oli parantaa ihmisten hengitysterveyttä. He tarvitsivat tehokkaan tavan viestiä tästä yhteistyöstä ja sen merkityksestä laajalle yleisölle, erityisesti sosiaalisen median kautta, missä he voisivat tavoittaa sekä jalkapallofanit että terveystietoiset seuraajat.

Ratkaisu

VSCY:n tiimi otti haasteen vastaan ja tuotti kattavan videokampanjan, joka lanseerattiin sekä West Ham Unitedin että WellO2:n sosiaalisen median kanavissa. Kampanja sisälsi päävideon, joka esitteli yhteistyön ydinsanoman ja tavoitteet, korostaen kuinka yhteistyö edistää hengitysterveyttä. Lisäksi loimme useita haastevideoita, joissa West Ham Unitedin pelaajat osallistuivat, tuoden esiin sekä urheilullisuutta että terveyden merkitystä hauskalla ja interaktiivisella tavalla. Nämä videot suunniteltiin siten, että ne kannustavat yleisöä osallistumaan ja jakamaan omia kokemuksiaan, lisäten näin kampanjan näkyvyyttä ja vaikuttavuutta.

Tulokset

Tämä monikanavainen videokampanja saavutti merkittävää huomiota ja sitoutumista yleisöltä molempien brändien somekanavissa. Päävideo ja haastevideot keräsivät tuhansia katselukertoja, jaetuita julkaisuja ja positiivista palautetta, mikä vahvisti yhteistyön viestiä ja lisäsi tietoisuutta hengitysterveyden merkityksestä. Kampanja ei ainoastaan yhdistänyt jalkapallon ja terveyden edistämisen teemoja, vaan myös loi positiivisen pohjan WellO2:n ja West Ham Unitedin jatkoyhteistyölle, osoittaen VSCY:n kyvyn toteuttaa merkityksellisiä ja vaikuttavia markkinointikampanjoita.

Työmme jälkeä

Muut projektit

VSCY SIVU PROJEKTIT (4).png

Biorex

BioRex Cinemas on Suomen toiseksi suurin elokuvateatteriketju.

TikTok-toimisto 2024 (3).png

Koti Puhtaaksi

Katso mitä Koti Puhtaaksi Oy:n kehitysjohtajalla on sanottavaa...

REDI Kauppakeskus.png

Kauppakeskus REDI

Suomen seuratuin kauppakeskus.

Tuloksia yhdessä

Severi Saari VSCY

Severi Saari

CEO

severi.saari@vscy.fi

+358 40 539 7111

Patrik Dahlman

Patrik Dahlman

COO

patrik.dahlman@vscy.fi

+358 44 262 0199

bottom of page