top of page

Sisällöntuotanto

VSCY:ssä tunnemme sosiaalisen median trendit syvällisesti. Aito ja aktiivinen sisällöntuotanto somessa johtaa parempaan näkyvyyteen ja kompensoituu myyntiin.

Sisällöntuotanto

Sosiaalisen median alustojen valikoima on monipuolinen ja jatkuvasti muuttuva. Olipa kyseessä TikTok, Instagram, Facebook, Youtube, Snapchat tai BeReal, meillä on asiantuntemus ja kokemus tarjota kustannustehokkaita ratkaisuja. Meidän tiimistämme huokuu Z-sukupolven ymmärrys sosiaalisesta median trendeistä, minkä avulla voimme tuottaa sisältöä, joka resonoituu kohdeyleisön kanssa ja saavuttaa maksimaalisen kattavuuden.

Toimintatapamme

VSCY:n sosiaalisen median asiantuntijatiimi on syvällisesti perehtynyt nykypäivän some-trendeihin ja -alustoihin. Tiimimme yhdistää Z-sukupolven tietämyksen ammattimaiseen sisällöntuotantoon, videon editointiin, ja tehokkaisiin some-strategioihin. Ei ole väliä, minkä kokoinen kampanja tai kohderyhmä on kyseessä, meillä on työkalut ja osaaminen varmistaa, että brändisi viesti kuuluu ja erottuu. Käytämme dataa ohjaamaan päätöksiämme, ja optimoimme jatkuvasti saavuttaaksemme parhaat mahdolliset tulokset. Yhdistämällä luovan lähestymistavan ja teknisen asiantuntemuksen, VSCY luo sosiaalisen median kampanjoita, jotka tuottavat todellista arvoa asiakkaillemme.

Ota yhteyttä

Severi Saari, Chief executive Officer

severi.saari@vscy.fi

+358 539 7111

bottom of page