top of page

Maksettu
mainonta

VSCY:ssä olemme erikoistuneet monikanavaiseen maksettuun mainontaan, varmistaen, että mainoksesi tavoittavat oikean yleisön oikeaan aikaan.

Maksettu mainonta

Maksettu mainonta on nykypäivänä yhä tärkeämpi osa yritysten digitaalista strategiaa. Oikein kohdennettu mainonta voi saavuttaa korkeamman konversioasteen ja tuottaa merkittävää ROI:ta (sijoitetun pääoman tuottoa). VSCY:n asiantuntijatiimi keskittyy luomaan kustannustehokkaita ja mittaavia mainoskampanjoita eri alustoilla, kuten Meta, TikTok, LinkedIn, Google, Youtube ja Snapchat.

Olemme ylpeitä kyvystämme ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja yhdistää ne luovaan sisällöntuotantoon ja tarkkaan mainosten hallintaan. Kartoittamalla ja optimoimalla asiakaspolun varmistamme, että mainoksesi saavat aikaan toivotun vaikutuksen ja tuottavat parhaan mahdollisen tuloksen.

Tämän yhdistelmän avulla VSCY on auttanut lukuisia yrityksiä vahvistamaan heidän maksetun mainonnan strategioitaan, tuottaen tuloksia, jotka tekevät eron.

Toimintatapamme

VSCY:n mainonta-asiantuntijat ovat kokeneita eri mainosalustoilla ja mainosmuodoissa. Yhdistämme asiakkaidemme tavoitteet ja kohderyhmän ymmärryksemme luodaksemme mainoskampanjoita, jotka resonoivat yleisön kanssa ja saavuttavat toivotut tulokset. Ei ole väliä, onko kyseessä yksittäinen mainoskampanja vai monimutkainen monikanavainen strategia; meillä on osaaminen ja työkalut tuottaa tuloksia.

Ota yhteyttä

Severi Saari, Chief executive Officer

severi.saari@vscy.fi

+358 539 7111

bottom of page