top of page

Tapahtumat &
Promoottorit

VSCY:n erikoisala on luoda unohtumattomia tapahtumia. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja tapahtumasi suunnittelusta markkinointiin ja huippuluokan promoottorien hankkimiseen.

Tapahtumat & promoottorit

Tapahtumien järjestäminen vaatii huolellista suunnittelua ja toteutusta. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota kokeneen tiimimme osaamisen, joka työskentelee kanssasi alusta loppuun, varmistaen että jokainen yksityiskohta on huomioitu. Olipa kyseessä fyysinen tapahtumapaikka tai digitaalinen tila, meillä on osaaminen ja resurssit tarjota ensiluokkainen kokemus.

Grafiikkapalvelumme varmistavat, että tapahtumasi ulkoasu on ammattimaista ja houkuttelevaa. Tarjoamme myös laadukkaat messutarvikkeet, jotka tekevät tapahtumastasi erottuvan. Lisäksi, laajan verkostomme ansiosta, pystymme tarjoamaan alan huipputason promoottorit, jotka tuovat lisäarvoa ja energiaa tapahtumaasi.

Toimintatapamme

VSCY:n tapahtuma-asiantuntijatiimi on kokenut kaikissa tapahtuman elinkaaren vaiheissa.

Me ymmärrämme, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen, ja pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme visiot ja tavoitteet täysin. Käytämme tätä ymmärrystä suunnitellaksemme ja toteuttaaksemme tapahtumia, jotka ylittävät odotukset. Lisäksi voimme tukea sinua tapahtuman markkinoinnissa ja jälkipyykissä, varmistaen että saavutat mahdollisimman suuren yleisön ja saat maksimaalisen ROI:n investoinnillesi.

Ota yhteyttä

Severi Saari, Chief executive Officer

severi.saari@vscy.fi

+358 539 7111

bottom of page