top of page

UGC

VSCY on erikoistunut tehokkaaseen käyttäjien luoman sisällön (UGC) hyödyntämiseen. Tarjoamme avaimet käteen- ratkaisuja UGC-strategiasi luomisesta sen toteutukseen ja seurantaan.

UGC-markkinointi

UGC eli käyttäjien luoman sisällön markkinointi vaatii huolellista strategiaa ja toteutusta. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota kokeneen tiimimme osaamisen, joka työskentelee kanssasi alusta loppuun, varmistaen että jokainen yksityiskohta on huomioitu. 

Analytiikkapalvelumme varmistavat, että ymmärrät UGC-kampanjasi suorituskyvyn ja ROI:n. Tarjoamme myös työkaluja ja ratkaisuja sisällön moderointiin ja laadunvalvontaan. Lisäksi, laajan verkostomme ansiosta, pystymme tunnistamaan parhaat alustat ja kanavat UGC-sisällön jakamiseen.

Toimintatapamme

Me ymmärrämme, että jokainen UGC-kampanja on ainutlaatuinen, ja pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme visiot ja tavoitteet täysin. Käytämme tätä ymmärrystä suunnitellaksemme ja toteuttaaksemme kampanjoita, jotka ylittävät odotukset. Lisäksi voimme tukea sinua UGC-sisällön analysoinnissa ja optimoinnissa, varmistaen että saavutat mahdollisimman suuren yleisön ja saat maksimaalisen ROI:n investoinnillesi.

Ota yhteyttä

Patrik Dahlman, Chief Operations Officer

patrik.dahlman@vscy.fi

+358 44 262 0199

bottom of page